Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • balintka

    addikt

    válasz Runner_fxr #66224 üzenetére

    Én az ár/érték aránya és a jó minősége miatt vagyok Kellys párti. 2014-ben több mint 16 ezer km-t tekertem a Thorx 10-emmel bármilyen műszaki hiba nélkül. Jó, megbízható bicajok.

    Az igaz lehet, h alsó kategóriába tényleg nem érnek le az új fejlesztések. De én írtam közép és felsőkategóriás példákat, ahol most sincs. Azért egy 800 ezres gépen nevetséges a gyorszár, ennyiért bele kell férnie az árba az átütősnek.

    A háttérben tényleg ezek a dolgok állhatnak. Még a fejlesztés végén vagyok a TNT 20-ammal, de az utóbbi időben már én viszem az alkatrészeket a szervizbe, ahova járok (régen náluk rendeltem). Egyszerűen annyival olcsóbban meg lehet rendelni külföldről, h nem éri meg helyben pl. fékrendszert, váltót venni. A teleszkópot is kintről fogom rendelni, nem is kapható Reba a magyar nagykerben... Ha így megy, az év végi nagyszervizre is én fogom vinni a láncot, fogsort...

    A kisebb márkák valószínűleg idővel el fognak tűnni, én életképesnek a CTM-et, Cube-ot, Focus-t, Kellys-t, KTM-et, Merida-t látom (az áruházas márkáktól függetlenül).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák