Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz Fred23 #62539 üzenetére

    Nemsokára érkezik még egy csomó szemüvegünk, nem túlzás szerintem ha azt mondom, hogy sport szemüvegben az ország egyik legnagyobb választéka nálunk van/lesz, több száz féle modell. Pláne Uvex-ben. A munkavédelmi szemüvegek soha nem fogják azt a kényelmet biztosítani bringázás közben mint egy erre a célra gyártott szemüveg. Ezt azért vedd figyelembe. Az árakat főként az szabja meg, hogy milyen lencsével vagy lencsékkel szeretnél szemüveget. Polarizált, cserélhető, IR. Az egyik legjobb a fényre sötétedős verzió, ez minden napszakban, időjárásban ideális tud lenni. Persze nem is olcsó. A plafon meg a kis aksis, manuálisan is kapcsolható sötétedésű szemüveg, a variotronic. Ha nem kellenek az extrák, és csak egy napszemüveg kell, az nem olyan drága. Gyere be és próbálj fel jó párat, úgy is csak ekkor derül ki, melyik a kényelmes, látatlanban rendelést nem ajánlom.

    Én soha nem számolgattam kaját grammra, se testzsírt, érzésre csináltam midig, és figyeltem a testem reakcióit. Azért a bringa súlyát és saját testsúlyod ne keverd össze, mert az két külön dolog, a bringa tömege máshogy érvényesül, függetlenül attól, hogy te hány kiló vagy. A könnyebb bringát könnyebb gyorsítani. Teljesen mindegy, hogy fogysz vagy hízol, ha könnyebb bringa van a segged alatt azt könnyebb lesz hajtani.
    A body egy olyan dolog, hogy ha abbahagyod idővel buksz szinte mindent amit beletettél, persze ha már elértél egy tisztességes szintet, azt könnyebben visszaszeded mint egy kezdő, de nagyon csúnyán vissza tudsz fejlődni. Ezért abbahagyni nem érdemes, sajnos tapasztalatból tudom én is, voltam fenn is és lenn is. :)
    Néztem ki így is anno: [link]
    Most meg megint ezért küzdök, pedig már megvolt. Viszonylag hamar visszajön ez a fazon szerencsére mert sokáig megvolt, de például fogalmam nincs mennyi lehetett azon a képen a testzsírom, nem foglalkoztam vele. Belenéztem a tükörbe és láttam ha kezd jó lenni, vagy kezdek vizesedni. Az biztos, hogy a kaja az alapja, ha arra nem figyelsz oda és megeszel mindent ami eléd kerül, akkor a világ összes sportja is kevés ahhoz, hogy jó fazonba kerülj, alacsony testzsírral. A hosszútávú kerékpározás meg rengeteg izmot lefogyaszt rólad, kiegészítő sportnak jó, de ha fontos a izmos testalkat akkor nem a hosszú távú kerékpározást kell erőltetni. Hanem le kell menni egy edzőterembe és súlyzókat emelgetni, annál hatékonyabb módszert még nem találtak fel a testalkatod átformálására, bár sok mindennel próbálkoznak. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák