Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • entropy

    tag

    Sziasztok!
    Gondolom sokan fordulnak azzal a kérdéssel ehhez a topikhoz, hogy bringa vásárlást terveznek, de nagyjából semmit nem tudnak az egészről, laikusok teljesen. Hát, én is ilyen volnék, tehát előre is elnézést kérek, ha hülyeséget kérdezek, de úgy gondolom, hogy jó kiindulópont lehet hardverapron érdeklődni egy adott témában.

    Úgy érzem, hogy számomra tökéletes kerékpárt nem fogok tudni találni, mert olyan igényem van, amit szerintem egy darab kerékpár nem tud tökéletesen teljesíteni.

    Ezek a következők volnának:
    - viszonylag gyors városi (Budapest) közlekedést tesz lehetővé, akár padkákról való gyors leugratás, gyors manőverek stb. mindeközben úgy, hogy nem halok bele abba, hogy gyorsan haladjak
    - kényelmes, lehető legkevésbé legyen káros a gerincoszlopra
    - krosszmotoros múltam miatt vágyakozom arra is, hogy esetleg néha lightosan off-road is helyt tudjak állni vele, pl. normafáról legurulni szép lassan, még véletlenül sem downhilles sebességgel, tehát strapabíró kellene hogy legyen
    - mindenképp könnyű legyen, minél könnyebb súlya van, annál jobb
    - az árat illetően rugalmas vagyok, de a lehető legjobb deal-t szeretem kifogni, azaz várakozok akár hónapokat arra, hogy egy igazán jó vételt találjak. De iránymutatónak mondjuk 100 000 ft-ot jelölnék meg.

    Utánanézegettem az igényeim alapján, hogy milyen stílusú kerékpár illene hozzám és leginkább a trekkinget gondolom a MTB mellett. Mindenképp kíváncsi vagyok profik véleményére, mert tényleg nem tudok túl sokat a kerékpárokról.
    Konkrét márkájú kerékpár ajánlatokat nagyon szívesen fogadok, mert a márkákban sem vagyok otthon. Kelly's quartz-ot találtam első próbálkozásra, de mivel nem értek hozzá nem húz semerre még a szívem.

    Előre is köszönöm a segítségeteket!

    Szerk.: 182 cm és 70 kg vagyok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák