Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ---Lasali---

    Közösségépítő

    válasz imyourfriend #35722 üzenetére

    Racing 3 at használtam rövid távon. Az egész jó kis kerék, baromi merev volt a hátulja, nem tapasztaltam addig még ilyet. Drágábban venni szerintem nem is éri meg, alig könnyebbek, a hátsó küllő perem szélessége pedig keskenyebb a zeronak például, a küllőket pedig szerintem nincs értelme aluból gyártani, fárad, jobban ráz a kerék, és nagyobb a légellenállása. De idegesített a kerék hangja. Furcsa tompa akusztikával szól a felni, vagy szélzaj, volt olyan oldalszelem amikor fura fütyülő hangja volt, nem tudtam mire vélni. :D Shimano gyári kerekemnek semmi hangja.
    Meg ha nagyon precízen akarja az ember beállítani, akkor meg fog hülyülni, mert idővel mindig elállítódik a csapágyhézag és lógni fog az agy és nem tudod a finom állítóval beljebb tekerni, mert úgy megszorul hogy csak szétütni lehet... Egyik ismerősnek annyira fel lazult a zero hátsó kereke, hogy az eleve kotyogó dobbal karöltve feldarálta a kalapácsokat feszítő rugót :W Mert az meg annyira kiáll, nem ül be a helyére hogy bele tudott érni az agypalást...
    Pedig már kitaláltam elő terhelést is a beállításhoz, csendben elárulom gumikalapács oldalról a tengelynek izomból ;] valameddig segít, de ezek után is képes volt elállítódni 2 ezer km után mind a két kerék..
    Egyébként meg amikor jól beállítod, és még nem lazult szét, akkor a legszebben futó agyak ezek, és a gyorszár is csak csekély mértékben befolyásolja a csapágy hézagot, persze azt is bele lehet kalkulálni mint az egyszerű kónuszos agyaknál, csak a lazulás miatt végül cseszheted az egészet.. én ezért mondtam le ezekről a kerekekről..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák