Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fulton

    addikt

    válasz Hasaggymeg #277475 üzenetére

    Igen alu, kérdeztem a szervizest is a boltban, meg tapintásra/hangra érezni hogy valóban alu + fórumban is írták.. nem egy ember járt úgy hogy az előírt nyomaték alatt húzva is pár alkalom után leszakadt a fej, bentmaradt a test a menetben..szar ügy. Fel nem fogom miért nem cserélik acélra vagy titánra. Valaki azt írta még a 4Nm sem érte el már letört.
    Egyébként 4-6 Nm van ráírva.

    Multitool-t veszek, szép így a kerék, nem kell az a kallantyú rá...

    Nem lehet átrakni. Meg szerintem beállítás kérdése ez a kotyogás, szorulás (nem a betét miatt szorul). A csepelen a dt szebben forog. Arra az állítóra gondolok amit a multkor kérdezgettem, amivel a szorosságot kell beállítani a csapágyaknak vagy tengelynek..nem vágom még annyira..
    Jó ez a kerék szerintem csak be kell állítani, + a szabadon futója rém csendes(ebb mint vártam). Olyan mint a csepelem, szóval ennek nagyon örülök, hangját nem lehet hallani menet közben semmit. Tolva is fülelni kell rá..tök jó :)

    Azt a kábelt megpróbálom, bár most szépen esztétikusan fest a kábel.. nem kéne lógjon ott elől..na meglátom. Egyébként akkor rosszul szabták le (emiatt épp nem fogok neki esni, mert akkor olaj stb..) köszi a tippet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák