Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    Látott már valaki nagyobb bringás black friday akciókat mondjuk német webshopokban? Mert én ahogy nézem a német "árukeresőt" (idealo.de), most már a sokadik terméknél látom, hogy az idei év elején még a mostani "akciós" árnál is 10-20%-al olcsóbbak voltak a termékek, és hát ugye elvileg csökkent a kereslet.

    fahrrad-xxl is tart nagy black friday-t, de még nem sikerült olyan bazi nagy akciókat találnom. Bringából az extrém drágákra vannak jobb kedvezmények, meg nagyjából ugyanazok, amik szeptember óta időközönként. Az e-bikekoknál van most nagyobb akció, nyilván aki azt akart venni, már megvette, és nem akarják tárolgatni őket. Tartozékoknál meg a kacatra van akció, de persze biztos vannak valódi akciók is.

    Mondtam, hogy vennék HR övet, Garmin Dualt javasoltátok, ami ugye van 50€-ért bikeinn-en egy ideje (szállítással), Amazonon szépen felment 58€-ra, idealo-n csekkolva egész március végéig 40€ alatt volt az ára. Akkor már inkább Polar H10 62€-ért BF akcióban, de persze az idealo szerint az mindig is ennyibe került.

    Egy ideje figyelgetem, és kicsit az az érzésem, mintha a gyártók nem igazán lennének hajlandóak nagyobbat engedni az árakból. Vagy én tévedek, és nincs is válság.

    Na mindegy, nekem valami normálisabb sisak és szemüveg kellene jövőre, meg gondolkozom egy SPD-s pedál/cipő szetten, mert mászásnál érzem, hogy hasznos lenne húzni is, nem csak tolni. Ja, meg valami jobb mini pumpa is, ami kulacstartó alá felfogatható. Ha ezekből láttok valami tényleg jó (és valós) akciót, azt megköszönöm, ha linkelitek. Az ilyen "picivel olcsóbb" izék nem érdekelnek, akkor majd január-februárban megveszem, amikor a kutya se.

Új hozzászólás Aktív témák