Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • arcitec

    addikt

    válasz orbano #258967 üzenetére

    A [LÁNCBONTÓ] amivel magát láncot bármely pontján lehet bontani, ami kinyomja a szemet és így "ketté lehet venni" a láncot. A "fogó szerűvel", pedig ami a [LÁNCBONTÓ]
    a patentszemnél lehet bontani a láncot(ha patentszemes a lánc) a linken látható módon és így lehet ketté venni a láncot. A láncbontó-val lehet a magát a szemet is visszatolni. Persze ehhez is némi hozzáértés szükséges. Egy lánc csere amúgy nem egy nagy kaland sima ügy, csupán a hosszra kell figyelni és persze, hogy megfelelő legyen a lánc típusa.
    Nyilván ha patentszemes a lánc, akkor a fogóval kell operálni, míg ha nem, akkor a bontóval... ;)
    U.I: Azért írtam, hogy teljes legyen a kép, de a második, mint amit én is linkeltem azt használd. Amúgy vannak patentszemek, melyek csak egyszer használatosak.
    Szóval azt is tudni kell, hogy a láncon miféle van, mert akkor célszerű csak patentszemet is beszerezni, ha oly sokszor tervezed bontani. A magam részére a [Muc.Off C3] tökéletesen bevált, a Deore váltó mint a műszer úgy vált és at egész tökéletesen hangtalan. Nincs nekem kedvem a a waxal piszmogni, meg ahogy látom nem mind bír sokat stb .. stb .. stb .. kinek mi ... ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák