Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz Piftuka #257453 üzenetére

    Arra próbáltam csak célozni, hogy az időzítés nem az igazi, és amikor hirtelen kell, az embert azt veszi, ami "van", és nem biztos, hogy az hosszútávon is be fog jönni.

    Én Cube Touringot akartam, de amikor végül élőben láttam, inkább már nem akartam. Igaz én csak azért kerestem trekkinget, mert az az a modell, ami mindenre jó, de igazából leginkább túrákra. Városba nagy és lomha, terepen gyenge, élménytekerni sem az igazi, de tud "mindent" (is). Ha viszont neked kifejezetten hosszabb túrákra kell pakolós bicaj, akkor tényleg valami ilyesmi kell.

    Az, hogy ez a Kross milyen, fogalmam sincs. Az én Hyde-omon Alivio váltó van, ami még mindig alsó kategóriás, de annak legalább a teteje, plusz megvan az előnye, hogy olcsók hozzá az alkatrészek. A Tourney-ról itt jót nem valószínű, hogy hallasz, de sok bicajba rakják, és szerintem a Cube Touringon is az van (tévedtem: Acera). Ezért az árért ez jár.

    Azért várd meg a tapasztaltabbak véleményét. Ha a Cube és eközött kell választani, én inkább a Cube-ot venném, az legalább nevesebb. És félre ne érts, hasonló cipőben voltam, mint te, hogy akarok egy nem túl drága bicajt venni, hátha újra megszeretem a bringázást, és ha ma vennék új bringát, már minimum a dupláját költeném el rá, pedig a tél végén azt gondoltam, hogy mi kerül egy bringán ennyibe. Mindezt azért, mert most már kezdem látni, mire van igazából igényem. És vegyük hozzá, hogy én szerencsére megspóroltam egy rossz döntést (trekking), és valami olyat vettem helyette, amit simán tudok használni városi rohangálósnak vagy "csak úgy" élmény bringának, tehát nem kell megszabadulnom tőle.

    Félre ne érts, nem lebeszélni akarlak erről. De ha nem baj, rábeszélni sem. A többiek majd jobban kivesézik, de ebben az árkategóriában valószínűleg nagyjából ezt a "csomagot" fogod kapni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák