Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • chubby2o6

    senior tag

    válasz Speedy007 #235191 üzenetére

    Pár évvel ezelőttig itt is a "nem ajánlott" kategória volt a dekás bringa, a többi áruházi bringával együtt. Azóta eltelt néhány év, a deka megtanult vállalhatóbb bringákat árulni alacsonyabb áron, mint a konkurencia. Ár-érték arányban a hobbiszintű bringáik verik a mezőnyt, de találsz náluk is millió feletti gépet. Az alkatrészeik sem rosszabbak másokénál, nyilván egy fullos felszereltségért mélyen zsebbe kell nyúlni, de ez máshol is így van.
    Nagyon márkás bringát kell venned nagyon sok pénzért, hogy a kerékszett is felső kategóriás legyen, ezen előszeretettel spórolnak a gyártók. De azért ne úgy képzeld el, hogy a dekás bringa kereke összerogyik alattad, és küllőből is eleget tesznek bele. ( Az én kerekeimben csak 28 küllő van, de soha nem éreztem, hogy több kéne. )
    De hát igazából most ragozzuk a nagy semmit, hiszen már megvetted a KTM-et, ami szerintem nem volt rossz vétel. Gondolom, nem DH-ra kell, amire használni fogod, arra pont jó. Megcsinálod rajta, amit kell, és jó pár évig ki fog szolgálni.

Új hozzászólás Aktív témák