Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    A heten kiprobalhattam egy Scott Scale 940 -et. Nem jott be, brutalisan kenyelmetlennek erzodott, pedig meg csak nem is a mostanaban divatos, extrem negativ szogu stucni volt rajta. Lehet, hogy megszokas kerdese, en mondjuk nem vagyok hatfajos, de nem tudom, hosszu tavon hogy birnam vele. Egyebkent hiaba volt karbon, a tulaj 12,5kg -al merlegelte, tubeless -el. Az pont 0.4kg -al konnyebb csak, mint az enyem. Persze a sok low catos kieg tobbet is nyom, gondolom ez bemaszik boven 9kg korulire is, ha mindenbol a top kategorias dolgok mennek ra.

    Na de maszni jonak tunt a pozi, gondoltam kicsit mokolok az enyemen. Nem volt nagy mozgasterem, a kormanyt tudtam egeszen leengedni, a gyerekules tartojat egyebkent is kiszedtem volna, ami emelt a kormanyon. Eddig ez ugy nezett ki, hogy az egyik felso spacer, es a gyerekules tartoja, ami kicsit szelesebb, mint a spacer. Centiben nem tudom mennyi, de ilyen minimal valtoztatast is megerzek. Hogy mit erzek, azt nem tudom, de mas... Nem annyira kenyelmes, de jobb maszni. :DDD Direktben ugy csinaltam, hogy terepen szereltem at, szoval friss osszevetest csinalhattam.

    1
    Btw, mar saros. Csak azert volt tiszta, mert a hatso agy miatt szervizbe vittem. Letapadt a sok sartol es viztol, nem oldott, vagy fenntragadt, szoval vagy nem volt hajtas, vagy tolva is forgott a pedal. Ez volt a nyoszorges meg a kattogas okozoja is, nem a kozepresz, mint utolag kiderult. Most sajnos kerult bele zsir, nagyon csondes lett. :(

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák