Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • varsam

    őstag

    válasz Hasaggymeg #231148 üzenetére

    Igen, én vagyok Sanyi :), találkoztunk Toobee-val. Innen is grat az eredményhez, és pláne ahhoz hogy nem estél, szerintem a kevesek közé tartozunk. Én is sikeresen, esés nélkül lehoztam az egész hétvégét.

    Mi a srácokkal csütörtök este érkezünk le, így a pénteken egész nap tudtunk tekerni. Megismerkedtem új helyi arcokkal is akikkel sok kört mentem, megmutatták mi merre van, mivel még teljesen szűz voltam ezen a pályán. Pénteken még lehetett felvonózni, így négyen beültünk 1 autóba, felváltva sofőrködtünk és tudott mindenki 3 kört menni a Hármashegyi S2 pályán (ez után kellett visszatekerni a faluból). Pénteken összesen kb 10 kört mehettem, minden pályát bejártunk. Szombaton én csak délelőtt mentem, du családi program volt, plusz nem akartam lefárasztani sem magam. Ekkor a nehezebb S4-S5-S6-on mentünk még párat, ezek jóval technikásabb nyomok voltak, sok sziklával, leléptetővel amiket nem ártott előtte benézni, de így is sokat kellett improvizálni verseny közben.
    A pályák nagyon porosak voltak, sok helyen több centi vastagon állt, hiába takarították le a szervezők őket a hét folyamán. Szombat este jött egy jó kis pár órás áztató eső, ami ugyan a port megfogta mindenki örömére, de a nyomok attól még csúsztak vasárnap. Tényleg kevesen voltak akik nem kóstolták meg a talajt valamilyen formában. Én eléggé hátulról indultam 135ös rajtszámmal, akikkel én együtt mentem kivétel nélkül mind földes ruhával végezték, szerencsére komolyabb sérülések nélkül.
    Maga a verseny nagyon tetszett, volt bőven kihívás a pályákban, sok elég komoly technikás rész van amit nem könnyű abszolválni. A transzfer idők tényleg hosszúak voltak, 1 óra volt 1-1 pálya közt, felérni kb 20 perc volt, így maradt kb 40 perc pihi idő minden szakasz közben. Ezzel nem tudtak a szervezők mit csinálni, a több mint 150 indulónak végig kellett érnie a pályán, hogy a mérést át tudják rakni a következő helyre.
    A rendezvény sátornál volt frissítő pont, lehetett venni vizet vagy iso-t, banánt, kekszet, szőlőcukrot meg ilyeneket, a verseny után pedig egy finom bolognai spagettit kaptunk, én kétszer is kértem belőle, nagyon jól esett a rendes kaja.
    Magam részéről kajával/vízzel jól gazdálkodtam, nem éheztem el, pedig hosszú verseny volt, reggel 9től délután majdnem 4ig.

    Én nem eredményért mentem hanem a jó bringázásért, amit megkaptam a hétvégétől. Messze vagyok attól hogy itt bármit is elérjek, abszolútban 75. lettem a 150 indulóból (104 fejezte be), hobbi csoportban pedig 30/66, teljesen meg vagyok elégedve vele. Óvatosba nyomtam, csak azt vállaltam be amit tudok, kicsit feszegetve határaim, de nem túlvállalva. Ha van ilyen :)
    A Jeffsy egy álom, szerintem ez az ideális kerékpár.
    Örülok hogy részt vehettem a versenyen, remélem jövőre is lesz.

    Amit még külön megemlítenék, hogy az egyik helyi köszegi kissrác Babó Áron, akit vittem a versenyre abszolút 3. helyen végezte, mindezt 15 évesen, mindenki ámulatára. Eszméletlen nagy tehetség, alig 2 éve kezdett így bringázni és országos élmezőnyben van már, olyan tempót megy hogy nem hiszi el az ember.

    ...és akkor pár kép a végére:



Új hozzászólás Aktív témák