Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spanyoll

    addikt

    válasz zsocy #209072 üzenetére

    Nnnna igen, ez a szűk keresztmetszet nálam a gravelek kapcsán, hogy hányok a koskormánytól valamiért.
    Anno koskormány volt alapból az öreg outimon, kb 2 hétig bírtam elviselni, utána megvettem a legrövidebb egyenes kormánycsövet, még fűrészeltem is belőle, hogy a kocsisorok között elférjek vele garantáltan Budapesten, aztán örültem. A kocsisorok között kamikázásból kinőttem szerencsére, a vállszélességnél kisebb fogástávból is, de a koskormányba szerintem nem öregedtem vissza. Igen, tudom, nagyobb távokra rohadt jó, hogy tudod variálni a fogást, de a napi 7-10kmre, plusz arra az évi pár hosszabb távra szerintem nekem baromság lenne. Igen, lehet csak fent is fogni, de a fék már máshol van ugye, akkor meg minimum a bika részén kéne fogni, az meg megint csak nem nagyon tetszik.

    Most nézegetem ezeket a cross trekkingeket, nem rosszak... Kérdés, hogy ezek mennyire tűrhetőek a mindennapi mászkálásra aszfalton gumik miatt?

    Amúgy nagyon nem vagyok elitista ilyen téren, anno a kétpálcás btwin deca-s foldinggal mentem erdőbe földútra meg homokba tekerni a környéken kérdés nélkül, szartam én rá, hogy mi való terepre meg mi nem... Combjaim sem olyanok, hogy kiszúrnám a napi 100km-es edzéseimen a gumik közti különbséget, arra a napi commutera meg alkalmi túrákra meg aztán a teszkós két pálcás is működhetne, de azért ha veszek akkor már valami értelmesebbet.

    Az a sanda gyanúm, hogy ha bemennék a környéken az első nagyobb bringaboltba, ahol hagynám, hogy rámsózzanak valami alap felszereltségű cube (vagy annak megfelelő minőségű hasonló márkájú) cross trekkinget akkor bőven ellennék és meg lenne oldva minden problémám :D

    "Super perfundo on the early eve of your day."

Új hozzászólás Aktív témák