Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LógaGéza

    addikt

    válasz LógaGéza #20659 üzenetére

    Na végül beneveztem egy Cube Analog 29-es gépre. Kicsit drágább, kicsit másabb mint amit akartam, de szinte csak ez az egy volt a boltban, ami nekem méretben jó volt (19"-os lett jó).

    Mit ne mondjak elsőre furcsa volt, hogy olyan "nagy". Eddig 28-as biciklin űltem maximum, ami árban se volt több 50ezernél, itt azért a minőségérzet megvan. Örülök, hogy legalább egy normális villát kaptam rá, nem kell félnem, hogy úgy járok ezeken a kátyús utakon mint egy fentebb linkelt Suntour villás géppel. Szerintem alapnak nagyon jó lesz, és első komolyabb bringának is.

    Lenne majd egy pár kérdésem, elsőre a fontosabbak:

    1.: Nem tudtak adni a boltban rá való sárvédőt. Olyasmit mondtak, hogy erre olyan kell, amit a nyeregcsőre kell rakni hátul, elöl pedig oda ahol a villa két szára találkozik (villanyak?), oda kell bepattintani. Ilyet még nem láttam, de ha igaz, akkor tud valaki valamilyet ajánlani? Ha nem is ilyet, de legalább jót erre a gépre.

    2.: Alapból Schwalbe Smart Sam külsők vannak fenn. Ezt érdemes lenne lecserélni pl egy Road Cruiserre? Egyáltalán van olyan gumi 29-es méretben, ami főleg jobb aszfaltra?

    "Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"

Új hozzászólás Aktív témák