Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sebgutkopf

    őstag

    válasz Runner_fxr #205667 üzenetére

    Nekem az az érzésem, hogy az analóg mellé hazai felhasználásra 1-2 éven belül lesz egy ebike-om.
    A felkészülés jegyében elkezdtem nézegetni a gépeket, hogy legyen egy listám, kb mi az ami megfelelhet az igényeimnek és "tetszik" is (szubjektív faktor is van :D).

    Azt kell látnom, hogy digitálisban azért közel se olyan pazar a választék mint analóg hosszú rugóutas enduro gépek esetében, amikből manapság egyre több gyártónak van jobbnál jobb modellje és szinte el lehet veszni a kínálatban.

    Tudnád tágítani a látókörömet, hogy mely gépek lehetnek még érdekesek?

    A cél a hosszú rugóutas (lehetőleg 170-180 mm hátul, hunyorogva 160mm hátul) 29" kerekű ebike (a mullet szintén hunyorogva). Nekem nem előny a nagyon hosszú láncvilla hátul (inkább minél rövidebb legyen), valószínű itt vannak a motor miatt bajban az ebike-ok, talán a motortól a hosszú rugóút és a 29" kerék nem fér el egy moderáltabb hátsó háromszögben?

    Amik eddig a listámon vannak:
    - Scott Ransom eRide 910 (180/180 és full 29"), teszten kívül nem láttam, hogy gyártanák, kapni lehetne. :(
    - Focus SAM2 (170/170 és full 29"), elég új típusnak tűnik, majd idővel talán lehet kapni, de amúgy se akarok idén rendelni

    - Giant Reign E+ 0, ez már 2022 modell és létezik lehet majd rendelni (170/160) jól felszerelt, a hátul 160mm és a kisebb kerék kombója kevésbé lelkesít, de a maestro felfüggesztés jó és szép a bringa is
    - Orbea Wild FS team: ez is csak 160-at mozog és talán a legkevésbé enduro-sabb az összes közül
    - Santa Cruz Bullit: Ez legalább 170/170, de hátul ez is kis kerekes. Hátrány, hogy hazai garival ilyet szerintem nem lehet beszerezni csak valamely szomszéd országból. Esetleg tévedek?

    Van valami ajánlásod ezek közül, esetleg más típus, amit nem fedeztem fel és a listán lenne a helye?

Új hozzászólás Aktív témák