Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hasaggymeg

    Topikgazda

    válasz Tyler Durden #205291 üzenetére

    Nem nyomod eléggé. ;] ...viccet félretéve azt tapasztaltam minél jobban nyomom annál kevésbé fáj a hátsóm úgy, hogy sosem hordok betétes nadrágot. Zasszonyos, hosszú, városnézéses tekerések nyírják ki legjobban s*ggemet. :U Az összefoglaló tartalmaz néhány ezirányú tanácsot is. :)

    J.C.G...az így ránézésre nem jó keményen tolni benne, nem csoda, hogy beleizzadsz. Lejtőzni, esős, hideg időben sétálgatni esetleg, de abban ha izzadni kezdesz annyi neked, mert semmi pára nem tud távozni sehol. :(...ja és azért is izzadsz annyira. :K Ami az első zsebeket illeti, nekem is van olyan vastagabb esőkabátom is, de első zsebeibe csak valami puhát tehetek, mert ha pl. telefonomat teszem oda máris össze-vissza forog és akadályoz a tekerésben. :F Nem véletlenül vannak hátul, oldalt és elől csakis fentebb zsebek a bringás felsőkön.

    [ Szerkesztve ]

    "Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

Új hozzászólás Aktív témák