Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz Stauffenberg #19869 üzenetére

    Kamatmentes hitel más bringa boltokban is van. Csak emiatt nem érdemes a decathlont választani. Illetve ha hitel, akkor már szerintem belefér egy drágább modell is.
    Egyébként ez a 60 ezres rockrider még épp az a kategória amit talán meg lehet venni, ezen az árszinten hasonló az összes bicaj, csak más van ráírva a vázára. Csuda jó egyik se lesz. :) Sűrűn kell beállítani, meg tényleg csak laza túrázásra, aszfaltra jó, semmi többre.
    Ha drágábban akarna bringát venni, akkor már egyértelműen nem ajánlanám a decathlont.

    80 körül talán egy akciós gepida cross trekkinget kifoghatsz, az lehet jó vétel, amúgy 120 környékén indulnak a valamire való cross trekkingek.

    Használtat meg tényleg csak annak érdemes nézegetnie aki valóban ért hozz, a legtöbb hirdetés túlárazott, agyonhasznált bringák, nagy szerviz előtt, nem hozzáértő ebbe simán belefut. Használtat nem hozzáértőnek abban az esetben van értelme nézegetnie, ha egy felsőbb kategóriás gépet akar venni, legalább 150-200 körül, vagy akár még drágábban. Mivel ez esetben megéri elvinni egy megbízható szervizbe, ahol egy kis szerviz áráért átnézik és megmondják megéri e, vagy nem, illetve mik a hibái, ha vannak. 200 ezres bringánál 4-5 ezer egy átnézésre nem oszt vagy szoroz, de 60 ezres bringát 5 ezerért átnézetni egyértelműen nem éri meg, pláne ha azt mondják sz@r és buktál 5 ezret.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák