Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hasaggymeg

    Topikgazda

    válasz Rigormortiis #194094 üzenetére

    Ezt a "nem lehet haladni" dolgot bár gyakran hallom, nehezen tudom értelmezni :F ...rövid az áttétel és pörgetni kell 90/perc fölött ahhoz, hogy mondjuk 30 km/h fölött haladj?...rosszak a kerékagyak és nehezen forognak, nagy az ellenállásuk?...sz@r a gumi, nagy gördülési ellenállással?...nehéz a bringa és kínlódás kigyorsítani?...vagy olyan rossz a geo, esetleg rugalmas a váz, hogy nem lehet erőt vinni a hajtásba?

    6030D...igen, szerintem is a trekking és cross(trekking) a tipikus magyar aszfaltra való, országút és kerékpárútra, nyugisan, vagy éppen gyorsabban túrázgatni vele. Legelején 2015-ben mikor kerékpárokat néztünk Zasszonnyal a nagyáruházi Schwinn Csepel Adrenalin SP és Scott mittoménmi után, (Keravill és Hervis :U ) az akkori felhasználási szokásainkat figyelembe véve mi is gondolkodtunk egy-egy Cube Nature Pro-ban...csak hát addigra már (így utólag hála istennek!) annyira megmontisodtunk, hogy inkább azt vettünk ami teCCett az helyett ami célszerűnek látszott. :D Aztán persze változtak kerékpározási szokásaink és míg én a terep, nejem még inkább az aszfalt felé mozdult el. :U (neki aztán ezért is kellett a kompromisszumos CX-et venni a vágyott országúti helyett)

    [ Szerkesztve ]

    "Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

Új hozzászólás Aktív témák