Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jackbacsi87

    senior tag

    Ma mentem
    Győr-Ásványráró útvonalon. Autó út része forgalmas, de van végig kerékpárút, ezért azt használtam. (Lakott területen belül kerékpárút és gyalogos forgalom tábla, lakott területen kívül csak kerékpáros tábla)
    Az eredmény:
    2 srác+csaj, talán futók lehettek, az út közepén ültek, beszélgettek.
    5x párosra szóltam, mert 2-en mentek egymás mellet beszélgetve biciklivel, ugyan abba az irányba, amerre én haladtam. (az első 3nál szolidan lassítottam, majd szépen szóltam, a 3. páros csak másodszorra, amikor kiabáltam hallotta meg, hogy odébb kéne menni, ráadásul az egyik fűnyíró üzemmódba váltott, az 5.nél meg már 10méterről ordítottam)
    1x bicikli út 3/4ét elfoglaló parkoló autó, mögötte az út másik felét elfoglaló nagydarab fószer biciklivel beszélget a kertben ücsörgőkkel (gondolom azok lehettek a kocsi tulajai)
    1x velem szembe jöttek 3an, az egyik előzésbe kezdett úgy, hogy nem kukkantott ki, jön-e valaki szerencsére megtalálta időben a helyét.
    és a mai kedvenc: anyuka dupla babakocsival, jobbra-balra 2 horgony (2 gyereke babakocsit fogta) mellette!!!!!másik anyuka babakocsival.
    Az út minősége főleg a bekötőutaknál vicc, az autóutat most aszfaltozták újra, nem értem, miért nem lehetett azokat is megcsinálni.
    és még csak április van.....

    Amúgy hétvégén felfedeztem a Tatai utat, Győrtől Banáig mentem, nagyon király. Kis forgalom, jó aszfalt, csak a hátszél hiányzott:)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák