Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    Ami szerkesztésből kimaradt:

    Autóknál 400-450° az utcai betétek hőhatára, 550-650°a sportosabbaké, afelett már versenyfékekről beszélünk ami hidegen nem is fog gyakorlatilag. A shimano szerint nyertem 50°ot a bordás betéttel (50et azzal ha fémes és nem gyantás?), 50°et az Icetech tárcsával és még 50°et a Freezával. Sőt, itt már 140°ot hazudnak a freezára a simához képest ;]

    Igen, nekem is még az őskövület Avidjaim voltak, a Sramokról már sok vegyeset olvastam. És azt se tudom most mit vennék ha vennék, kb bármelyikre keresek van jó és rossz tapasztalat is a neten. Mondjuk iceteches cuccokra mikor ráolvastam, akkor kevés pozitívat találtam a tulajoktól, de nyilván az is elég sokaknak. Pedig mi lenne ha normális gumikkal mennék újra normálisan lefelé? :DDD Mondjuk ott nekem már fékerőben és adagolhatóságban is kevés lenne ezt a mostani, de lightosan kisgumikkal elég.

    f4lcon : Nem is azt mondtam hogy ez a tökéletes módszer az érzékenység meghatározására, de egy teszt ez is, viszonyításnak a saját ismert cuccon megteszi. Szóval azt próbáltam szemléltetni hogy középkeményre fújom (ahogy a SAGból is láthattátok), de attól még érzékenyek a rugózó elemek. Azt biztos, ezt a butább villák/tagok nem tudják hogy ilyenkor megindulnak, de nyilván ennek még kevés köze van ahhoz hogy mozog az egész, bringással a hátán.
    Nekem elől 1.6, hátul 1.8 van a Scottban átlagban.

    ZolkoW, többiek: Ti mennyit, hogy hangoljátok a telókat, tagokat? SAG, csillapítás, vagy low/highspeed compression ill linearitás/progresszivitás karakterisztika (tudom, van ahol olajmennyiséggel lehet csak állítani, de a Recon/Revelationjaimnál így ment amik Solo Airesek vagy Air Uturnosok voltak)? Én középkemény, érzékeny megindulás, progresszív útra lövöm be, épp annyi visszaútcsillapítással csak, hogy ne rúgjon vissza ugratásból.
    Nálam az első 2-3 nap próbakörök és jegyzetelés, az első egy hónap az tesztelgetés mire úgy működik ahogy szeretném, vagy ha azt nem tudja, veszek bele olyat ami úgy működik ahogy szeretném :DDD . Plusz olajat is úgy választok, hogy hidegben is használható legyen (főleg az SPV-s tagoknál volt kritikus).
    Vagy ezt nem mindenki rugózza ennyire túl? :DDD

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k, Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák