Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nemeth989

    senior tag

    Ha valakit érdekel, megosztanám veletek a tapasztalataimat, bikefittingel kapcsolatos tapasztalatimat. Pontosan 1 hete voltam, szerencsére eljött a jó idő is, így nem csak okos görgőn, hanem már kint a szabadban is megtapasztaltam a bikefitting utáni beállítások pozitív hozadékát.
    Az egész beállítási procedúra nálam másfél órába telt. Minden beállítás tűzetesen finomhangolva lett beállítva, értem itt a stopli - pedál kapcsolatot, ülésmagasság, kormány rendszert.
    A legpozitívabb előrelépés a pedál kapcsolatban tapasztaltam, hihetetlen, hogy mennyire feszültségmentesült a lában, maga a tekerés is sokkal könnyedebb lett. Foglalkoztam a stopli beállítással, de ilyen szintre sose sikerült beállítani, ennyit jelent ha külső szemlélő állítja be és tudja is, hogy mire kell odafigyelni.
    Ülésmagasság valamint az ülés megfelelő poziciójával, a komfort érzetem is rengeteget javult, már nem érzem azt átlagosan 50perc után, hogy valamim zsibbadna.
    Az egyik legnagyobb meglepetés számomra az volt, hogy lejjebb került a kormányom, valamint 1centivel rövidebb stucnit szereltünk fel. Szerencsére ez lett az egyetlen cserés darab.
    Lejjebb került kormány, a rövidebb stucni, illetve az átpozícionált ülés hármasa öszeségéban érdekes módon komfortos pozícíót eredményezett nem gondoltam volna.
    Összefoglalva az elmúlt 1hétben tapasztaltakat, érzésre sokkal hatékonyabb és komfortosabb lett a tekerés. Ideálisabb pozíció miatt, szerintem a pulzusomat is jobban tudom kontrollálni.
    Én teljes meggyőződéssel ajánlom a bikefittinget mindenkinek, főleg azoknak akik új kerékpárt vásárolnak, ami mostanában eléggé megszaporodott, vagy upgradelés előtt, az ideális kormány szélesség, stucni hossz miatt is stb. Azt érdemes még tudni, hogy valamilyen pedál kapcsolat szükséges a beállításhoz spd, spd-SL, look stb.
    Most hírtelen ennyi jutott eszembe.

    RideMyStyle "LoveMyWilier"

Új hozzászólás Aktív témák