Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsocy

    őstag

    válasz Hasaggymeg #186286 üzenetére

    Köszönöm mindenkinek, nem egy szolíd darab az biztos! Most már csak a motoron kell fejleszteni hogy passzoljon a külsőhöz, ne legyen égés hogy a legpirosabb bringás dől ki először :)

    Hasaggymeg, az a bandázs engem is kicsit meglepett, a gyári képeken fekete volt, arra számítottam itt is. Azt szinte biztos hogy ki fogom cserélni egyből egy tapadósabb feketére, ez a fehér azért nem az én világom. A gyári ülést (Selle Italia X1) azért kipróbálom, de szerintem ott is megy majd fel a bevált Fizik Antaresem, minden más viszont nagyon tetszik rajta. Ha pedig megszoktam, jöhet a kerékszett csere néhány gramm minuszért, remélem addigra rólam már kilók hiányoznak majd :B

    Beszélgettem a boltos sráccal, mondta hogy ez a bringa még tavaly nyáron lett megrendelve, így ért nemrég ide. Amit idén rendeltek azok már augusztusi szállítással várhatóak. Azt is mondta hogy nem csak az olaszok ilyenek, pl. a Kellys 2023-ra tud csak bringát szállítani. Konténerhiány, elfogytak az alkatrészek (Shimano pl. 1 évre előre le van kötve), ezeket említette.
    Ha ez igaz akkor lesz itt még baj szerintem ha elfogynak a készletek. Persze ha véget ér a covid, a használt piac még felpöröghet, de aki újat akar, és talál valamit készleten akkor csapjon le rá szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák