Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Acef

    addikt

    válasz Acef #167633 üzenetére

    Srácok,

    köszönöm az elismerő szavakat :R

    - stucni: kb 50% árban vettem a vázat, viszont valamiért már le volt vágva a villa ami nekem így túl alacsony, szükséges volt a 35° stucni.

    - igen, így 'építve sokkal drágább lett volna mint egyben, de mint írtam, ócsóé volt a váz, valamint az előző bringámról raktam át az alkatrészeket, utána apránként, figyelve az akciókat fejlesztgettem ...

    - egyebkent az elején még a 100e Ft alatti kezdő bringa ára is soknak tűnt, de azóta rá kelett jönnöm, hogy bizony igaz amit gyakran írtok itt a fórumon, hogy nem érdemes a belépőt venni, mert később az gyengének/kevésnek fog bizonyulni és az utólagos fejlesztés lesz a drága.

    Tanulva az előzményekből ma már nem tartom soknak egy 2-300e Ft-os kerékpár árát.

    Ugyanakkor fenntartom, hogy nem csak a Deore szinttől indul az "élet, mert ez felhasználás függő. Nekem pl. alföld, fitness bike-ra teljesen elég a Claris váltás.
    Viszont amit fontosnak tartok az a minőségi külső gumi, normális fék, nyereg, lánc, sor, ... ezekre nem sajnálom a pénzt.

    A lényeg, hogy építve/fejlesztgetve nyilván drágább, de számunkra megfelelőbb setup rakható össze, és nem egyszerre kell kiadni egy nagyobb összeget.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák