Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zola007

    veterán

    válasz jackbacsi87 #16724 üzenetére

    Persze, ugyanígy élek én is, ezért is értek a hidegburkolástól kezdve a számítástechnikán át a molekuláris biológiáig.

    Azonban én azt szoktam mondani, hogy da Vinci-vel kihalt az utolsó polihisztor és van amit olyanra bízok akinek eszköze és több tapasztalata van hozzá. Ezt tiszteletbe kell tartani, mert elég körülnézni, hogy mennyi a kókler.
    Valakinek egyszer otthon sikerül valamit megcsinálni (vagy legalábbis azt hiszi) és simán kijelenti, hogy ő abban Pro és manapság képes vele munkát is vállalni. Gondolom tudtok ti is szép számmal erre példát mondani minden téren. Info karról kibukott "számtechszervizesek", papírral soha sem rendelkező nyílászárósok, önképzett személyi edzők, csak hogy egy párat említsek, akivel mostanság találkoztam és mentsen meg tőle a sors, hogy munkakapcsolatunk legyen.

    Illetve van amivel nem éri meg kísérletezni vagy nem garantált a sikert.
    Egy váltóbeállításból vagy lánchossz mérésből nagy bajod nem lesz, de egy outival 50-nél vagy montival hegyről lefelé nem jó dolog tanyálni egyet azért mert nem lett tökéletesen beállítva az a kerék vagy nem megfelelő szerszámokkal rossz nyomatékra húzva az a kormány vagy tárcsafék .

    Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

Új hozzászólás Aktív témák