Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz INTELligent #166790 üzenetére

    Én biztos nem raknék montira sebesség szenzort. Még egy kiálló valami, ami gyűjti a koszt, sarat, ha meg beleakad valami, akkor elhagyod. (Jó, nyilván az agyon a sebességszenzorba nehezen akadnak meg dolgok.)
    Én GPS-es óráknál amúgy sem látom értelmét, kivéve, ha mondjuk az Alpok alagútjaiban tekersz napi szinten, vagy aluljárókban, de ezt már párszor leírtam. Pl. a Strava szegmens úgyis azt nézi, hogy mennyi idő telt el az eleje és a vége pont között. A két órás körödön se fogja nézni senki, hogy most egyenletes sebességet mentél, vagy ugrált össze vissza, a lényeg, hogy meglegyen a 30-as átlag. :DD
    Nekem például ma reggel is a párás, fás részeken mutatott fals értéket (mondjuk 27 helyett 22-t), de most mi történik ilyenkor? Kiértem onnan, jó lett, a teljes tekerésnek meg jó a táv és az idő (ezáltal átlagsebesség) értéke is.
    Montin annyiból gáz, hogy ha bekapcsolod az autopause-t, akkor ha nagyon lassan mászol (3 alatt...), megállítja, majd akkor indítja el, ha mondjuk 5-tel mész. Ha nem kapcsolod be, akkor meg ha megállsz, pörög az időd. De ezek megint apróságok szerintem.

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák