Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cruzito76

    csendes tag

    Sziasztok!

     

    Ha jól számolom több, mint 20 éve nyúzok egy Caprine Cherokee mountit. Gyakorlatilag semmi gond vele, a karbanntartáson kívül hozzá sem kell nyúlni. Ugyanakkor azért néha már fárasztó a 26-os kerék a zalai dombokon, munkából haza, túrákon.

    Bringaszakértő ismerősöm a fitness bringákat ajánlgatja, én óckodok egy kicsit ezektől a vékony kerekektől. Kb. 80%-ot városban használnám, munkába és haza, bolt, ügyintézés (járdára le-fel, bringaút-tehát nem sima aszfaltos kényelem), 20 % túra, ebből 10% terep.

    Én leginkább a cross irányba mozdulnék el. Nehezíti a helyzetet, hogy alacsony vagyok, 165 cm dicső termetemhez 68 centis belső lábhossz társul. Nézegettem a helyi boltban bringákat, szinte mindegyiket nagynak éreztem. 150 ezert lőttem be magamnak felső határnak.

    Szemezek a Riverside 500-al, ami külön azért is szimpi még, mert egyre többször kel kisebb bringatúrára a család, ilyenkor a feleségem kapná az új bringát, én meg mennék a régi Cherokee-val (tehát jól jön az unisex váz), nem érdemes neki külön bringát vennem egyenlőre, ő annyira keveset teker.

    Milyen alternatívái lehetne a R500-nak? Előre is köszönöm az ötleteket!    :R

Új hozzászólás Aktív témák