Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ny.janos

    tag

    Sziasztok!

    Bár tavaly egyszer már kérdezősködtem, akkor a vásárlás elmaradt. Bár most valószínűleg sokkal drágább lesz egy új kerékpár beszerzése, de abból a szempontból nem bánom, hogy kikristályosodott bennem, hogy a kényelmet többre tartom már, mint a sebességet, így nemcsak a komfort országútiról, de a gravelről is letettem, és a fitness mellett tettem le a voksomat, abból is első teleszkóppal szereltet szeretnék.

    Mivel a lassan matuzsálem korú Mali országútimat leggyakrabban csak nyáron illetve a kellemes tavaszi és őszi napokon használtam, és várhatóan télen az új bringát sem fogom nyüstölni, edzettségi szintemet tekintve pedig nem fogok napi 100 km-t tekerni, így nem terveztem a legnevesebb márkák kínálatát szemezgetni, inkább a Rose Multisport 2 Fitness típust néztem ki magamnak.

    Évente legfeljebb pár hosszabb (max 100 km környéki) túra mellett legfeljebb napi pár 10 km használatot feltételezve (de évente az 5000 km-t biztosan meg nem haladva) van bármi értelme megítélésetek szerint a Multisport 2 helyett a Multisport 3-ban gondolkodni? Összeállítását tekintve nem látom, hogy mi az a különbség, ami miatt megérné plusz 500 EUR-ral többet adni a magasabb felszereltségért.

    Lakat: Abus Granit X-Plus 540-et használ valaki? Elegendő lehet a 230 mm-es kivitel, vagy a 300 mm-es hosszúságú ajánlott inkább?

    Válaszaitokat köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák