Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz hegyimorc #15873 üzenetére

    Engem ezekkel a "fitness" bringákkal az őrületbe lehet kergetni. :) Totál értelmetlen kategóriának tartom, egyébként nekem is volt, el is törtem vele a kulcs csontom. :)
    Az érdekes az, hogy 20 éve bringázom, sok év hobbi DH is mögöttem van, soha nem szenvedtem el ilyen sérülést. Na nem is ez a lényeg.
    Hanem az, hogy mit tud a gyakorlatban. A fitness bringa tulajdonképpen egy országúti kerékkel szerelt trekking. Én úgy érzetem, városi közlekedést alapul véve, hogy egyesíti önmagában az országúti rossz tulajdonságait és a trekking rossz tulajdonságait. Hiába az országúti kerék, úgy nem suhan mint az országúti, a gyorsíthatósága is rosszabb, nehezebb is. Viszont mivel országúti a kerék, sokkal érzékenyebb a rossz útra mint egy normál terkking vagy cross trekking. Döntsük el, hogy mit akarunk, országútit a kompromisszum mentes sebességért, gyorsulásért, vagy egy megbízható, biztonságos városi, túra gépet, ami jól bírja az út egyenetlenségeket, azaz trekking vagy cross trekking. A fitness bringa egy divatbringa, semmi több, bocsánat ha valakit ezzel megbántok, de ez az én véleményem.

Új hozzászólás Aktív témák