Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    No, felraktam elöl a Nobby Evolution-t Doc Blue-val tyúkbelesítve és egy rövid körön le is teszteltem. Így első blikkre úgy harap, hogy satufékkel kis túlzással felszedi a betont :DDD . Kb. ugyanolyannak tűnik amúgy, mint a belépő Performance, csak elvileg erősebb az oldalfala, könnyebb és mintha még jobban tapad.
    A másik dolog ami tetszik, az a Prime tubeless szalag, ugyanúgy zsírtalanítani, tökéletesen szárazra kell törölni előtte a felnit, mint a Stan's szalag felrakása előtt, viszont ez rajta is marad a felnin és többé nincs gond vele. Sajnos a Stan's minden gumi leszedéskor feljön, ezért minden egyes gumicserével a felniszalagot is cserélni kell. A Prime szalag viszont egyáltalán nem kényes erre, eddig 3 gumicserét simán kibírt és valszeg többet is ki fog.
    A végére meg szokásos grammbuzulás: a Maxxis Rekon gyári adatok szerint 630g, lemérve 750g ( :Y ), szal a Schwalbe ebben is korrektebb... a lényeg, hogy gyári adatok alapján gumit venni zsákbamacska, gyakorlatilag a nehezebbnek mondott Nobby könnyebb, mint a légiesen könnyűnek hazudott Rekon.
    szerk: amúgy Stan's tej felhasználóknak: a Schwalbe tej ugyanaz, gyakorlatilag a Stan's gyártja azt is, viszont ehez adnak ilyen frankó kis szeleptű kiszedő szerszámot, szal jobban megéri ezt venni :)

    [ Szerkesztve ]

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák