Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    válasz jjeahh #154521 üzenetére

    teli bringas kabatot nem tudom, csinalnak e masbol... ilyen suruszovesu fenyes ize. puha tapintassal. a normalisabbak membranosak (goretex, etc), de telen nem tul gyakran tekerek esoben :) nem tudom mikor jelentek meg, en kb 10-12 eve vettem az elsot, de maga volt a megvaltas. nem hul ki, alig izzadsz bele (a korabbi lelegzos cuccokhoz kepest). ilyen a nadragom eleje, a kabat, a kesztyu. ha igazan intenziven tekerek (regen volt), eleg volt egy hosszu futomez meg a softshell kabat. mostanaban csak alacsonypulzusos fitnessz edzeseket csinalok, oda inkabb veszek meg egy vekony polarpulcsit vagy mellenyt.

    a polar a bolyhos ize. azzal szoktak a softshell belsejet is bevonni. onmagaban meleg, de nem szelallo, ezt kell megfelelo retegben a kulso szelallo anyagokkal kombinalni.

    a selyemkesztyu par ezer huf csak... dekaban talalsz vmelyik osztalyon. erdemes esetleg a zoknit is kiprobalni, hasonloan mukodik. shimano gtx cipot hasznalok, ami 10 fok alatt mar jo, de akkor kezd huvos lenni, ha a zokniba beleizzadok.

    [ Szerkesztve ]

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák