Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • itouchfan

    senior tag

    válasz BigBlackDog #150374 üzenetére

    Na, megvan a megoldás, azért nem írt ki nekem eddig watt-ot és kcalt sem, mert nem volt megadva testtömegem és FTP watt adatom az alapadatoknál. Persze tudom, mindkét adat nagyon durva becslés, de legalább sikerült beállítani.

    Más: egy táblázat alapján kiszámolgattam, hogyha egy 26" és egy 29" colos kereket 2,2"-ös gumikkal szerelve összehasonlítunk, a kerülete 19,8 centivel lesz nagyobb, azaz ha egy 70-es átlag pedálfordulatot nézünk, percenként 13,8 m-rel, egy 90 perces tekerés alatt 1274 méterrel többet halad a 29-es monti :Y javítsatok ki ha baromság, tudom ez így csak elméletben működik, de akkor is durva, hogy közel ekkora különbség lehet! (Persze ha nem csesztem el semmit és nem egy katyvasz az egész amit most leírtam :D ). Szóval jó ez a 26-os montim, szeretem, de asszem ha szeretnék kezdeni vele valamit (hobbi versenyzés), rövidesen le kéne cserélni egy 29-esre! :D :K :B

    „Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”

Új hozzászólás Aktív témák