Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Játékos

    addikt

    Sziasztok!

    Segítséget szeretnék kérni tőletek, mert valami "kattog" alattam bicajozás közben. Bulls King Kobra gyári hajtása, talán erről van szó.
    A jelenség az, hogy amikor elkezdek tekerni, akkor csendes (persze, mert hegyen lakunk, és mindig lefelé indulok), viszont, mikor elkezem terhelni, akkor minden egyes fordulatnál kattan egyet-egyet, majd egy idő után az egyik oldalon kettő kisebb, élesebb hangú kattanás, a másik oldalon egy kicsivel markánsabb. Nem koppanás jellegű, mint amikor valami valamibe ütődik, hanem sokkal inkább olyan, mintha valami nem lenne a helyén, vagy valami fel lenne lazulva egy kicsit.
    Ennek a hajtóműnek a tengelyében van egy 8-as imbusz csavar, amit kivettem, de az itthon lévő lehúzó szerszám négyszögletű hajtókarhoz való, ezzel nem jutottam vele előbbre... :(
    Tapasztaltabbak mit javasolnak, a teljes szétszedés előtt érdemes lehet valamit megpróbálni, ami jellemzős hiba esetleg? (110 kg. vagyok, kap hegymenetet, így van mitől szenvednie...)
    Előre is köszönöm a segítséget ! :R

    Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...

Új hozzászólás Aktív témák