Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ZolkoW

    őstag

    Vértesboglár, MTB piknik: nagyon tuti kis verseny volt, de még az aznap délutáni esküvőt nyögöm :D
    20-as távon mertem csak indulni,az 50 nekem amúgy is hosszú.. Végigmentem,amennyire tőlem telt, "iparkodva", a gyorsak már nyilván egyből elhúztak, de egész sokat előztem, engem csak 1-2 ember. A pálya nagyon tetszett, de kell egy fotokromatikus szemüveg.. a sötét erdei lejtőkön jobban is ereszthettem volna,ha látok - és mint tudjuk,a lejtő = ingyen sebesség :)
    Volt egy hosszú meredekebb kaptató az elején, többen leszálltak tolni, én meg 3-mal nyeregben mentem fel, előzni nem volt hely. azt hittem,eldőlök,de nem. ha annyi plusz energiám lett volna, szólok,hogy mennék, de inkább így "pihentem" kicsit. A 28:42 szépen ki volt használva. ahogy a legvégén a 28:10 is, van egy 2.5 km-es enyhe lejtős nyílt mezei csapatás, ott 35-37 körül mentem végig a célig, sehol senki az egész szakaszon, de tekertem mint állat, hogy ott már nehogy megelőzzenek, egy lányt még utol is értem a cél elött 100 m-re, nem tudom,hogy jött ki úgy,hogy ő sokkal előrébb volt, de ott már lassan ment, én meg elcsörtettem mellette még mindig 30 körül. Fáradt hosszútávos nem lehetett még akkor, fáradt rövidtávos meg hogy volt annyival előrébb?
    Technika:
    A 2 kulacs azért csak kellett.. meg valami nagyon apró hátizsákot mégis kell szerezzek, én amúgy szemüveget hordok, de nyáron, meg főleg bringázáshoz gyakran van kontaktlencse, és olyankor biztonságosabban érzem magam,ha a szemüveg is ott van, ha valami miatt gond lenne a lencsével (mondjuk végül most sem vittem a szemüveget, de azért elő tud fordulni,hogy belemegy valami a szemembe, vagy csak figyelmetlenség,és kidörzsölöm belőle)
    Az új Racing Ray mintája szerintem zseniális, de nem figyeltem eléggé, és a közepes változatot vettem meg, ami 910g :U . Gyerekek, képben kell lenni, mit veszel! :D Az evo lett volna a könnyű. Mondjuk tubeless ready, de így akkor lehet,hogy nem tejezem össze.
    Ez elsőkerék-specifikus gumi, egyebként szerintem jól működhetne hátul is, de ha azt mondják,oda más való,hát biztos igazuk van, és az mégjobb.
    A latex belsők eddig bírják,pedig vagy 3x cseréltem már külsőt, nó defekt, igaz, km-ben is nálam ez csak 100-150 lehetett max.
    Defektet javító bringást tegnap is láttam :/
    meg olyat,aki fatbike-ot pumpált minipumpával.
    Felforrósodva az XT tárcsának is nagy a hangja a gyári fémes betéttel, de most, hogy vége a versenynek, már be merem rakni kilróbálni a kínai gyantásakat ;)

    Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

Új hozzászólás Aktív témák