Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz Whyst #137248 üzenetére

    A geometria, mind1 hogy 500g al könnyebb v nehezebb ha egy modern vázat viszonyítassz egy 5+ éveshez akkor érződik hogy a mostani geok mennyivel sokoldalúbbak, lefele is játékos de felfele sem nehéz.
    El kell dönteni neked mi a fontos, és a szerint utána nézni, de ahogy mondtam már a legtöbb modell egész jól teljesít mindenes bringaként is.

    --
    (#137244) jjeahh
    A rézf@szú húzza őket oda ahova kell :)) fél éve vettem slx-et, szivattak az I speck II es felfogatással, muszáj volt váltót is vennem, ami nem tetszik, főleg mert kvára nem lehet pozicionálni, a régi I speck B sokkal precízebben állítható volt. Erre most kiadják az új xt-t és külön bilincset kap a váltó, de a fék is 600x széleseb lett mint az előző. Csak nem rájöttek hogy agyonkönnyítették az SLX el együtt, és kicsit erősebben meghúzva az egész féktest hajlik, mint valami kínai utánzat, azt mondta valaki hogy ez szándékos, mert segít az adagolhatóságban, szerintem meg balfaszok voltak, és utólag találták ki ezt a hülyeséget(az xtr azért meg van támasztva egy kis lábbal hogy masszív legyen).

    Az xt-n tetszik a gumi bevonat, az SLX m7000 váltó gagyi szerintem, bánom hogy nem költöttem az M8000-re , sokkal precízebb, és kellemesebb érzés a váltás. De ha 1xre váltanék inkább sram lenne, a shimano most lép be oda ahol a sram már nem is tudom hány éve játékban van az 1/12vel.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák