Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz jjeahh #131701 üzenetére

    Én is beláttam hogy van értelme többet költeni minőségibb ruházatokra, főleg téli szettekre, de tavasz vagy őszi cuccok is jól tudnak jönni ha kicsit profibbak.

    A gond viszont ott van, hogy a minőségi márkák termékei nem elérhetőek sehol, tehát nem lehet megtapintani és főleg nincs lehetőség felpróbálni, tehát ha csak nem ária méreteid vannak, akkor előfordulhat hogy egyszer az L máskor az M az ami jó lenne. A gyártók is előszeretettel keverik a méreteket, sok oldalon odaírják hogy rendelj 1-el kisebbet v nagyobbat.

    Visszaküldeni persze lehet, de nem tudom hogy azt ki vállalja be, egy 100+ eurós cuccnál esetleg opció de amúgy túl nagy bukó, főleg hogy ha nem rendelsz másikat, akkor csak adtál a szarnak egy pofont, de ha meg rendelsz egy jó méretet, 3xos szállítást fizetsz valamiért, ami mások elsőre megvehetnek egy boltban.

    És itt vissza is térünk oda, hogy a decában legalább fel tudod venni, ha értesz hozzá megnézed az anyagát, és eldöntöd hogy megfelel neked v sem. Kevesebben vannak akik akkora városban élnek hogy a fent említett komédiát nem kell lejátsszák, a többségnek marad a lutri, a decathlon, vagy az Ali, ahol mivel olcsó, eleve 2 méretet is lehet rendelni, aztán az egyiket elsózod valakinek.

    Amire szerintem érdemes pénzt költeni és minőséget venni, az egy softshell dzseki, legalább 2 réteg aláöltöző, és egy jóféle széldzseki, ez utóbbi hasznosabb mint gondolnád, még 15-20 fokban is.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák