Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sebgutkopf

    őstag

    válasz IMIIKE1998 #131675 üzenetére

    Évekkel ezelőtt ruhában és sportruházatban kimondottan kedveltem a dekát. Aztán az tűnt fel, hogy elkezdtek felfelé kúszni az árak, miközben a cuccok minősége egyre gyengébb lett. Már feltűnt, hogy a szabásuk egész fura lett, semmi se passzolt rám. Azt hittem én lettem amorf. A nagyobb méret röhejesen bő lett a kisebb meg érdekes helyeken szorít, közben az anyagok tartása látványosan gagyivá vált.
    Ezt követően vettem meg kb 20%-al drágábban az első pipás cuccomat és leesett az állam. Kiderült mégse vagyok amorf, mert aki évtizedek óta sportal foglalkozik annak a cuccai jók rám, az viselési élmény pedig egészen más. Nem hittem volna korábban el senkinek, ha mondja, hogy ekkora a különbség. Ez persze igaznak bizonyult a többi hagyományos sport márkára is. Később egyszer még elmentem 1 év múlva dekába adni nekik még egy esélyt, de akkor is csalódva jöttem ki és végleg leszerepelt nálam a bolt.
    Azóta semmit se vettem tőlük, a drágán sz@rt-ból elegem lett. Annyival nem drágábbak a márkás sportruhák, mint az ő saját márkásaik, míg minőségben és teljesítményben nagyobb a különbség.

Új hozzászólás Aktív témák