Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Tutti Frutti... Kinek mi jut eszébe róla elsőnek? ;] ;]

    Nem, korhatáros film!

    A teljes cím : Tutti Frutti Epic MTB Tour Hans Rey & Brian Lopes Carosello 3000

    Na most ez olaszországban van ami még nincs elérhetetlenül messze, de azért oda már saját bringával ritkán téved az ember.
    Volt már valaki ilyesmi túrán, v akár csak óvatosabb pályán is bérelt bringával? Engem az érdekelne hogy mennyire ront az élményfaktoron ha nem a saját bringáddal tekersz? A táj az új környezet és ösvények, lehetőségek, elfedik azt hogy esetleg nincs valami jól belővel, gyengébb a fék, rosszab a teló stb, vagy ez mindvégig zavar kicsit, és elvonja a figyelmet arról hogy milyen király helyen vagy.

    (#125747) IMIIKE1998:
    Én kétszer vittem első telót szervizhez, mindkétszer kértem is hogy cseréljék a gumigyűrűt a becsúszón, külön szóltam az eladónak és szervizesnek, mindkét alkalommal elfelejtették, ez 2 különböző hely, elsőnek reklamáltam, elnézést kértek de ennyi, második alkalommal már szóvá sem tettem.

    Én a helyedben mindent megemlítenék, max idegesítő leszel, és ezért megjegyzi a bringádat. Mondjuk mivel nincs szezon, nincs akkora rohanás, szóval ha nem kóklerekhez viszed az alap dolgokat csak megcsinálják.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák