Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    nos, 59 nap után eljutottam oda, hogy le tudtam szedni a két 15-ös anyát(természetesen azért még nem jobb kézzel...), és szétkapni a kereket. így gumma nélkül még ijesztőbb a dolog. furcsa módon, leszedés után se tapasztaltam a gumiban szálszakadást, vagy hibát, nagyon úgy fest, hogy megúszta. vittoria gumit mindenkinek ezek után :)

    a vállam teljesen kész van egyébként(ha valakit érdekel :D ), varratszedés is megvolt már, a seb is teljesen begyógyult, és egész széles tartományban mozog. ez így 8 hét alatt elég impozáns, örülök magamnak rendesen. a gyógytornászommal is konzuláltam, tegnap voltam először, azt mondta, hogy egész jó volt ez elsőre. rögtön kérdeztem, hogy bringa, fekvő, húzódzkodás, judo mikor mehet újra. 12 hetet mondott a bringára, látta a szememben a csalódást és az el-nem-fogadás mosolyát is, szóval egy 10. heti kompromisszumban maradtunk. a többit nem is merte datálni :) de nem vészes, fél éven belül lesz minden, a sérüléstől számítva, ami alapjában véve egyáltalán nem rossz.

    és akkor két kép csak úgy mutatóba, utána pedig kérdeznék párat.

    itt a tengelyt a parketta mintára teljesen merőlegesen lőttem be...

    kérdés #1:

    továbbra is félek, hogy nem csak a felnim kukás, sérülhetett más is. ezt hogy lehetne biztosan megállapítani? a kormányt mozgatva semmi kotyogás vagy szorulás nincs, a kormánycsapágy gyönyörűen mozog, illetve se a villanyak, se a fejcső hegesztéseknél nem látok sérülésre utaló nyomot(bár amatőr szemem van hozzá).

    kérdés 2#:

    ez a novatec agy egy nagy túlélő, ha kell új, tuti csak ilyet veszek. semmi baja nincs szerintem, az agyperem a legkisebb deformációt se mutatja szabad szemmel vizsgálva, nem kotyog, nem szorul.

    a felni használhatatlan, a küllők és niplik elég nyúzottak. második kérdésem az lenne, hogy ezeket a küllőket és nipliket fel lehet használni még kerékhez? nem egy hegyről lefele száguldós országútit szeretnék belőle, de szépen lassan gyűlnek a dolgok itthon, és ha tudok, akkor összeraknék egy patkány bike-ot, amihez még sodronylakatot se vennék. az érdekelne tehát, hogy szabad-e, mert az egy dolog, hogy rusnya, ne legyen veszélyes azért.

    köszi előre is, ha kapok választ :)

    [ Szerkesztve ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák