Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vans?

    őstag

    koszi a valaszokat urak, akkor a hirdaulikus tarcsafek kihuzva a listarol. olvastam az alsobb kategorias bowdenesekrol, hogy nyikorog, ketnaponta allitgatni kell, meg ilyenek. akkor tenyleg jobban megerheti egy jobb v-fek? persze abbol sem tudom, milyen a jobb..

    lehet, hogy akkor tenyleg hasznaltat kene neznem, csak az ugye pont annyira lutri, mint a hasznaltauto, csak kevesebb az alkatresz, amivel at tudnak baszarintani... oszinten szolva nem szeretek hasznalt dolgokat venni, de ugy latszik most tenyleg ez lenne a racionalis lepes.

    varosban tobbet mennek, igen. ertem, hogy lassabb a traktorgumi miatt, csak egy baratomnak van ilyen versenybiciklije (vagy mi :D), szoval nagyon keskeny gumis, tenyleg szelvesz gyors, csak nagyon erzekeny mindenre... amint lathatjatok abszolut laikus vagyok, szoval ez a kerekcserelgetos moka meg nem nagyon jatszik :D

    ezek a "cross" biciklik sem tetszenek sajnos kulsore. tudom, hogy nem az a fontos, stb., de azert megis.

    koszi meg egyszer, korul fogok nezni, regen nagyon szerettem bringazni, de az utobbi 3-4 evben sajnos inkabb kocsival mentem mindenhova, ugyhogy ideje lenne venni egyet. hasznalt oldalak kozul van valami ajanlatos? vagy csak jarjak korbe itt a varosban inkabb?

    hábm bábm

Új hozzászólás Aktív témák