Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    válasz FőDudu #30988 üzenetére

    Próbáltam kollégáét, nagyon nem voltam elragadtatva tőle. Egyrészt pici a fejemre/fülemre, másrészt a zajcsökkentő funkció ilyen irodai zajban eléggé harmatosnak tűnt. A zenei hangzását innentől nem is nagyon feszegettem, mert olyan sok zaj ment át rajta, hogy ki is esett az opciók közül.

    Peltor fülvédőt (nem a sárgát, hanem a sötétzöldet) veszek fel néha, de az rohadt meleg és nagyon nyomja a fülemet még úgy is, hogy kitágítottam a pántját erősen.

    Ez egy agile open space landscape, ahol egyes teamek rögzített helyen ülnek, de az egyén a team területén belül odal ül, ahova akar. Mármint ha van még hely és nem túl későn jön (mondjuk gyereket oviba visz). Amikor a melletted levő csoportban valami technikai vita van, vagy éppen fut a daily stand-up vagy csak nyom valaki egy viccet és röhögnek, akkor nehéz fókuszáltan dolgozni. Most tőlem balra egy CAE-s csávó beszélget egy tesztmérnökkel és vitáznak. Mögöttem egy szoftveres csoport vitázik valami derating stratégiáról. Picit távolabb egy másik szoftveres csoport vitázik. És velem szemben most éppen nem beszélget senki, mert meetingen ülnek. Tőlem jobbra menedzserek ülnek, azok is sokat beszélnek.

    Az iroda tele van asztalokkal TV-vel, ahol spontán meetinget lehet tartani. Van egy csomó meeting szoba, ahonnan mennek-jönnek. Néhányan kihangosítva telefonálnak, ha többen akarnak megvitatni valamit. A közelben van egy lépcsőház, aminek az ajtaját a gázrugó izomból b*ssza be, mert a zár már félig döglött és egyszerűbb rák*rni az ajtót, mint zárat cserélni.

    Szóval lehet élvezni a csendet. Ja, nem.

Új hozzászólás Aktív témák