Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz fecus #75021 üzenetére

    Megnézem, de annyira nem téma nálam. 12 éve vásárolok az AliExpress-ről és a környezetem is és egyikünknek sem volt kártyás fizetés problémája, az adatainkat sem lopták el és nem is adtuk meg illetékteleneknek.
    Benéztem az említett topikba, nekem továbbra is az jön le hogy itt nem a kereskedőnek kell bármit is csinálni, vásárolnak egy érvényes kártyával, hogy az nem a kártyatulajdonos beszerzése miként is kellene kideríteni?
    Boltokban sem kérik hogy igazold magad és egyáltalán miért kéne a kereskedőnek átvilágítani a vásárlóit? A bank és a kártyatulajdonos témája, még akkor is ha hacker programmal kitalált kártya adatokkal fizetnek.
    Mondjuk lehetne olyat bevezetni hogy egy kártya csak egy személyhez kötve használható fizetésre, ha magyar vásárlónak USD, EUR és HUF a fizetési lehetősége akkor a SEK-ben történő fizetést nem el fogadni.
    Egyenlőre az van amit írtam 500 USD-ig visszatérítés, bár ez csak az AliExpress-en regisztrált ügyfélnél a nem engedélyezett tranzakció.
    Fordulj a Wise ügyfélszolgálathoz mit mondanak a BIN attack-ra illetve arra hogy az AliExpress-en fizetve miért nincs valami + biztonság. Bár írtam lehetőséget a megelőzésére. 1 Ft-ért nem tud semmit vásárolni az AliExpress-en senki.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák