Hirdetés

Zotac GeForce GTX 680 AMP! és 4 GB Edition VGA-k megjelenése várható

Kissé megkésve a Zotac is bejelentette módosított GTX 680-as grafikus vezérlőit, köztük a népszerű AMP! Edition-t is, illetve egy másik változatot, melynek extrája, hogy a referenciaként ajánlott 2 GB helyett 4 GB memóriával kerül a dobozba. Ez utóbbi verzió nem esett át semmilyen változtatáson, így a referenciának megfelelő 1006 MHz-es mag- (1058 MHz-es GPU Boost) és 6008 MHz-es effektív memória-órajel került beállításra, valamint a matricát leszámítva a hűtő is gyári.

ZOTAC GTX680 4GB
ZOTAC GTX680 4GB [+]

Ezzel szemben az AMP! Edition magórajelét 1110 MHz-ig húzták, amit a GPU Boost 1176 MHz-ig képes tovább emelni. A 2 GB GDDR5 memóriát sem hagyták a tervezők értéken, így egészen 6608 MHz-re tornázták fel. Arról egyelőre nincs információ, hogy a Zotac mennyiben módosította az eredeti nyomtatott áramköri lapot, de valószínűsíthetően nem csak az ötödik, szabadon hagyott tápellátó fázis került pótlásra, hanem komolyabb áttervezés van a háttérben.

ZOTAC GTX680 AMP! Edition
ZOTAC GTX680 AMP! Edition [+]

Mindenesetre az jól látható, hogy a kártyára a nagyobb órajelek és a jobb hűtés érdekében egy egyedi, négy hőcsővel megtámogatott alumínium borda került, melynek tetejére két darab 90 mm-es PWM szabályozású ventilátort aggattak. Ezzel együtt a komplett kártya már igen méretesre hízott, amiből fakadóan összesen három bővítőhelyét foglalja el.


[+]

Mindkét Zotac vezérlőhöz alapból jár az Assassin's Creed első és második része, illetve a legújabb Revelations epizód, ám egyelőre csak a japán boltok polcain bukkant fel ez a két variáns, érdekes módon azonos árcédulával: 750 dollárért.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Zotac

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés