Hirdetés

A Zotac feltölti a GeForce GTX Titánt

A Zotac bejelentette a GeForce GTX Titan AMP! Edition jelzésű VGA-ját, ami egy gyárilag tuningolt referenciamodellnek fogható fel. A GeForce GTX Titan főbb paramétereit már részleteztük egy korábbi hírünkben, és az új termék az órajeleket leszámítva a linkelt oldalon közölt specifikációkat másolja.

A gyári tuning azonban vitathatatlanul jelen van, így a 837 MHz-es alapórajel 902 MHz-re nő, amihez 954 MHz-es garantált GPU Boost paraméter tartozik. A GDDR5 szabványú memórialapkák effektív órajele is módosul, méghozzá 6 GHz-ről 6,6 GHz-re. Más változás lényegében nincs az alapmodellhez képest.

A csomag szerencsére extrákat is tartalmaz, így a mellékelt Zotac Boost Premium szoftvercsomag tartalmazza a Nero Kwikmedia, az XBMC és az UNIGINE Heaven programokat, de ennél is fontosabb, hogy a termékhez járnak az Assassin's Creed, az Assassin's Creed 2 és az Assassin's Creed: Revelations című játékok.

A Zotac GeForce GTX Titan AMP! Edition valamivel drágább lesz az alapverzió 1000 dolláros árcédulájánál, de az extra programok és játékok, valamint a gyári tuning miatt a beruházás megérheti.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Zotac

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés