Hirdetés

Zongorával keresztezett MP3-lejátszó

A hordozható audiolejátszók világát rengeteg bolondos találmány színesíti. Ezek egy része teljesen használhatatlan, mások beváltak, de az tény, hogy a szegmensben még mindig rendszeresen felbukkannak az újdonságok, pedig az ember már azt hinné, hogy a gyártók minden lehetőséget kimerítettek. Még a legfurább darabok közül is kilóg azonban a Piano Silhouette, amely leginkább egy szintetizátor és egy hagyományos lejátszó szerelemgyerekére hasonlít.

Piano Silhouette
Piano Silhouette

A Yanko Design már korábban is lerakott meghökkentő darabokat az asztalra, de ez azért mindent visz. Első pillantásra azt hihetné az ember, hogy egy az átlagosnál azért dizájnosabb lejátszó akadt az útjába, aztán jön a meglepetés. A henger alakú készülékbe a tervezők beletekertek egy klaviatúrát, amely kihúzható, és úgy alakították ki, mint a zongorák billentyűsorát. Ennek köszönhetően, ha például a parkban sétálunk, és ránk jön a zongorázhatnék, nincs más dolgunk, mint kitekerni, és máris kezdődhet a hangverseny. Ha különösen szép dalt komponáltunk az árnyas fák alatt, akkor azt az eszköz segítségével rögzíthetjük is.

Piano Silhouette
Piano Silhouette

Amennyiben úgy érezzük, hogy egy-egy nótából bizony kimaradt egy fontos szintetizátor szóló, akkor lehetőség nyílik arra is, hogy az éppen hallgatott zene mellé klimpírozzuk elképzeléseinket, és természetesen ezt is rögzíthetjük az örökkévalóság számára. Az értintőgombokkal felszerelt termék egy egysoros LCD kijelző segítségével kommunikál a felhasználóval, az akkumulátora pedig egy mini USB-n keresztül tölthető fel, és ezen az interfészen pakolhatjuk fel rá a zeneszámokat is. Sajnos a termék áráról és az esetleges megjelenés időpontjáról semmit nem lehet még tudni.

Előzmények

Hirdetés