Hirdetés

Továbbra sem a konformizmus jegyében születnek a Yeston VGA-i

Egy télies hangulatot árasztó, 8 GB-os GeForce RTX 4060 Ti kártyával gyarapodott a cég kínálata.

A formabontó vizuális dizájnjáról ismert, kínai illetőségű Yeston bemutatta legfrissebb NVIDIA videokártyáját, a fehér/kék színkombinációban tetszelgő GeForce RTX 4060 Ti-8G D6 Game Ace-t, amelynek még az egyedi tervezésű nyomtatott áramköri lapja is havas tájakat idéz.


[+]

A háromventilátoros, félpasszív blokkal érkező modell hosszát, vastagságát vagy GPU-jának üzemi frekvenciáit egyelőre nem közölték, de a 8 GB-nyi GDDR6 osztályú VRAM 18 GHz-es effektív órajelét szinte biztos, hogy nem módosították. A 6+2 tűs PCI Express csatlakozóval táplált jószág úgy tűnik, hogy nem kapott dupla BIOS-t, és a címezhető RGB fények helyett fix kék színnel parázsló LED-eket raktak a hűtőegység burkolatára.


[+]

A brandinget viselő (fém) hátlapi takarólemez a hexagonális perforációknak köszönhetően segít a bordázat átszellőztetésében, miközben az I/O kereten a zöldek sztenderdje, azaz három DisplayPort és egy HDMI kimenet található. Noha termékoldal még nincs, a vezérlő elvileg már megvásárolható státuszban van, és dobozára körülbelül 3100-3300 jüanos (tehát mintegy 146-156 000 forintos) összegről szóló árcédulát ragasztottak.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés