Hirdetés

Újabb "cuki" VGA-t tudhat tarsolyában a Yeston

A cég AD106 GPU-val szerelt grafikus vezérlője a cirmosok rajongóit akarja meghódítani.

A különleges dizájnjairól ismert Yeston egy új videokártyával bővítette kínálatát, amely a Cute Pet termékcsalád legfrissebb tagjaként mutatkozik be, és első ránézésre nagyon hasonlít egy 2019-ben megjelent AMD Radeonra, bár a fém hátlapi takarólemezén található légrések száma megnőtt.


[+]

A GeForce RTX 4060 Ti 8G D6 Cute Pet névre keresztelt megoldás kétventilátoros hűtésének burkolata egy macskafejet formáz, és a 90 mm-es, félpasszív üzemet támogató ventilátorai, a füleket, orrot és szájat mintázó elemei lilás rózsaszín fényben úsznak. A nyolc PCI Express 4.0 sávot kihasználó modell energiaellátását egy 6+2 tűs PCI Express tápcsatlakozó biztosítja magán a sínen kívül, és a GPU Boost frekvencia a zöldek referenciaértékére, azaz 2535 MHz-re van hangolva.


[+]

A 8 GB-nyi GDDR6 VRAM 18 GHz-es effektív órajele szokás szerint nem módosult, és az I/O kereten megtelepedett konnektorok sem térnek el az NVIDIA sztenderdjétől (három DisplayPort, egy HDMI kimenet). A (nettó) 480 dollárt kóstáló hardver már kosárba rakható a gyártó webshopjában.

Előzmények

Hirdetés