Hirdetés

Virtuális térhatású hangzással kecsegtet a Denon új hangprojektora

A 2.0 csatornás Denon DHT-S216 megkapta a DTS Virtual:X technológiát.

A Denon bejelentette, hogy színre lép első all-in-one hangprojektorával, méghozzá a DHT-S216 személyében. A termék mellé tehát nem jár külön mélynyomó láda, ehelyett a basszus hangok megszólaltatásáért a két darab integrált 3 hüvelykes mélysugárzó felel. A 2.0 csatornás modellt a tervezők még ellátták két darab közép meghajtóval (1,75" x 3,5"), valamint két darab magassugárzóval is.

Denon DHT-S216
Denon DHT-S216 [+]

A termék három előre programozott equalizer beállítással rendelkezik, továbbá a párbeszédek hangereje egy háromfokozatú skálán módosítható. A rendszer megkapta a DTV Virtual:X technológiát, amelyről a cég azt állítja, hogy "magával ragadó surround formátum kivételesen élethű, dimenziós érzetet kölcsönöz további hangszórók nélkül". Hogy teljesen őszinték legyünk ezt azért nehéz elhinni elsőre. A Bluetooth támogatású Denon DHT-S216 ára 250 dollár, azaz mintegy 75 000 forint.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Denon

Azóta történt

Előzmények

  • Sony Xperia 5 - adj egy ötöst!

    A „kompakt” csúcs-Xperia keskeny lett, ám nyúlánk, aláhúzva, miért nem feltétlenül jó az extrém képarány telefonon. Zsebmozira mondjuk pont alkalmas.

Hirdetés