Hirdetés

A Xidax Bitcoint is elfogad a PC vásárlásakor

A Xidax neve talán ismeretlennek tűnik a PC-piacon, de egy szűk körben gyorsan népszerűvé váltak, miután az összeállított asztali PC-ikre élettartam garanciát vállalnak, legalábbis az egyes alkatrészekre mindenképp. Az igaz, hogy ez nem vonatkozik a rendszer minden részegységére, de többek között, ha a merevlemez tönkremegy tíz év után, akkor a Xidax garanciája például kiterjed rá, ami mégiscsak több, mint amit más kínál.

A vállalat viszont egy újabb lépéssel szeretne kedveskedni a felhasználóknak, így bejelentették, hogy a megszokott fizetőeszközök mellett már Bitcoint is elfogadnak (a virtuális devizaként jellemezhető fizetőeszközről társoldalunk írt korábban egy kimerítő cikket).

A Xidax vezetője, Zack Shutt szerint erre a lépésre azért szánták el magukat, mert rengeteg ügyfelük szerette volna ezt a fizetési formát igénybe venni. Valamin azt is elmondta, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy a PC vásárlása egyszerűbb legyen, és az ügyfeleik több fizetési opció közül választhassanak.

A Xidax PC-i egyébként nem éppen olcsók, de a cég tényleg kényesen figyel a részletekre, így még az éppen épülő PC-ről is küldenek képeket a megrendelőknek. Az effajta prémium szolgáltatásokat a garanciára vonatkozó extrákkal általában meg kell fizetni, így igazán üdvözlendő lépés, hogy mostantól ez Bitcoinnal is megtehető.

Előzmények

Hirdetés