Hirdetés

A Bitcoin bányászokat célozza meg a LEPA friss tápegysége

Az itthon kevésbé ismert LEPA számára eddig sem volt idegen terep a nagy teljesítményű tápegységek piaca, hiszen az 1600 wattos összteljesítményre képes G1600 már jó ideje elérhető a piacon. A gyártó saját bevallása szerint az a modell az egyik legkeresettebb modell a bányászok körében, ami érthető, hiszen ezen a szinten a választék már nem olyan nagy, mint az alsóbb szegmensben, így aki valóban komolyan, a lehető legtöbb VGA-val űzi a Bitcoin bányászatot, az az elérhető legnagyobb teljesítményű és legjobb hatásfokú modelleket keresi.


[+]

Érthető tehát, hogy a gyártó próbálja ezt a trendet még inkább meglovagolni, ezért egy még nagyobb teljesítményre képes modellel rukkolnak elő hamarosan a hannoveri CeBIT alkalmából. A hat darab 12 voltos ágat használó, ATX12V v2.4 és EPS12V 2.92 szabványoknak megfelelő, DC-DC átalakítást alkalmazó P1700-as modell folyamatosan 1700 wattos teljesítmény leadására képes, de akár 1800 wattos túlterhelést is elvisel rövidebb távon. Emellett a hatásfoka sem mondható éppenséggel rossznak, hiszen teljesíti (pontosabban valamivel túlteljesíti) a 80 Plus minősítés majdnem legjobbnak számító platina fokozatát, tehát e téren is túltesz a "csupán" arany fokozatú 1600-as modellen.

Az európai piacra is érkező moduláris kábelezésű tápból a legfontosabb védelmek sem hiányoznak (OPP, OVP, UVP, OCP, OTP, SCP) majd, de árat egyelőre nem közölt a gyártó, ám valószínűleg jócskán 200 euró feletti árcédulára lehet számítani.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Lepa

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés