Hirdetés

Versenyautó által ihletett számítógép játékosoknak

A Packard Bell leleplezte a csúcsmasináit tartalmazó iPower X sorozatának immár harmadik generációját, a játékosoknak tervezett és kialakított számítógépét, az iPower X3.0-t. A formás, fényes fekete és piros színre festett házban Intel-alapú konfiguráció rejlik. Az egyedi külsőt az utcai versenyautók ihlették, így lekerekített ívek és különleges fények jellemzik a gépet. A felül található bekapcsológomb körüli gyűrűvel a vörös megvilágítás is szabályozható, az i-re pedig a graffitiszerű logó teszi fel a pontot.

Packard Bell iPower X3.0 szemből [+]
Packard Bell iPower X3.0 szemből [+]

A főkapcsoló alatt találhatók a kártyaolvasó foglalatai, az USB portok és a jack csatlakozók. A gépház tetejére két további USB aljzat került egy tárolórekesszel, ahol például az éppen feltöltés alatt álló MP3-lejátszók, telefonok tarthatók. Sőt egy lecsukható fedelű rekesz is található itt, ez a nem használt kábelek gyűjtőhelye is lehet.

Packard Bell iPower X3.0 [+]
Packard Bell iPower X3.0 [+]

A gamer gép processzoraként Intel Core i5 vagy i7 szolgálhat, háttértárból pedig kettő használatával akár 3 TB-ra is növelhető az összkapacitás. A grafikus megjelenítésért DX11 API-t támogató Radeon vagy DX10-es NVIDIA kártyák szolgálhatnak. Az iPower X3.0 alapgép ára 800 eurónál kezdődik, de a felszereltségtől függően 1300 eurós változata is kapható lesz.

Packard Bell iPower X3.0 [+]
Packard Bell iPower X3.0 [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés