Hirdetés

Fortyog az erő a vulkánban

Egy éve jelent meg az iBuyPower játékosoknak összeállított bivalyerős konfigurációja, a LAN Warrior. Persze egy év alatt a mai világban már elavul egy ilyen számítógép, vagy legalábbis nem számít többé csúcskonfigurációnak. Ezért az iBuyPower újra elővette a LAN Warrior nevet, megtoldotta egy II-essel, és kívül-belül felújította. Az új gépház – ahogy ez elődé – ugyancsak az NZXT-től érkezett. A nem éppen óriási, viszont a fogantyújának köszönhetően könnyen hordozható Vulcan szolgál majd a komponensek otthonaként.

iBuyPower LAN Warrior II
iBuyPower LAN Warrior II

Három fő konfigurációja készült a LAN Warrior II-nek, ezek AMD Socket AM3, Intel P55 vagy Intel X58 alapokra épülnek, így akár hatmagos processzorral is rendelhetőek. A DDR3-as rendszermemória mérete maximum 24 GB lehet, az adatokat pedig a 4 TB merevlemezes vagy 1,28 TB-os SSD tárolhatja. A grafikus alrendszer esetében a maximalisták rögtön kérhetik a CrossFireX módban üzemelő Radeon HD 5970-es termékeket, ám igény estén választható az SLI-be kötött GeForce GTX 480 duója is. Az iBuyPower lehetőséget biztosít olcsóbb VGA-k vásárlására is, így nem kötelező az előbb említett pokolian erős és drága párosításokat választani. Természetesen a Blu-ray meghajtó sem hiányozik a házból, így az otthoni mozizás is megoldható. Az egész rendszer tápellátásáról egy 1200 wattos táp gondoskodhat, de a visszafogottabbak teljesítményű konfigurációkba egy 450 wattos modell is választható.

iBuyPower LAN Warrior II
iBuyPower LAN Warrior II

A háromféle LAN Warrior II, vagyis az AMD-s, illetve az Intel P55 és X58-as megoldások árazása 750, 800 és 1000 dollárról indul. A gyártó minimum három év garanciát vállal a számítógépekre.

iBuyPower LAN Warrior II
iBuyPower LAN Warrior II

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés